Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Al met al voelt het nog steeds als de beste keuze die ik ooit gemaakt heb.

Ik beschouw mezelf als een Bèta-Gamma-er in hart en nieren. Ik heb een grote interesse in bijna alles en vind het leuk om veel informatie te absorberen. Deze combinatie kan zorgen voor keuzestress waar veel Bèta-Gamma-ers waarschijnlijk wel mee bekend zijn. Want als je álles wilt doen, is één ding kiezen best vervelend. Voor mij was dit de doorslaggevende factor om Bèta-Gamma te studeren, want hier kun je over allerlei verschillende onderwerpen zoveel leren! Toen ik studeerde bleek dat je niet alleen hele gave dingen leerde, maar dat ik ook nog eens omgeven werd door gelijkgestemden, met dezelfde vlotte geest en passie voor wetenschap en gezelligheid. Het grootste deel van mijn vrienden komt allemaal bij Bèta-Gamma vandaan en ik ben daar bijzonder dankbaar voor. Al met al voelt het nog steeds als de beste keuze die ik ooit gemaakt heb.

Binnen Bèta-Gamma heb ik een major praktische wijsbegeerte en brein en cognitie afgerond. Hierna heb ik de master Brain and Cognitive Sciences gedaan (overigens ook bij het Instituut voor Interdisciplinaire Studies), en ben vervolgens de Data Science tak ingerold. Tot nu toe heb ik als trainee Business Analytics and Data Science voor de Blokker gewerkt, bij de gemeente Amsterdam en op dit moment ben ik werkzaam bij CBRE, een groot vastgoed adviesbureau.

Qua vakinhoudelijke kennis sluiten mijn huidige werkzaamheden weinig aan bij mijn opleiding. Maar de grote kracht van een Bèta-Gamma-er is juist dat hij of zij super snel nieuwe dingen oppikt en floreert in een nieuwe omgeving. Dit maakt Bèta-Gamma alumni ook bijzonder aantrekkelijk op de arbeidsmarkt en zorgt ervoor dat je met een enorme bak algemene kennis, sociale vaardigheden, soft skills én domein specifieke kennis van je major en/of master ook na Bèta-Gamma goed terecht komt!

Datum plaatsing: januari 2020