Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Niets anders dan lof voor Bèta-gamma! De meest inspirerende, nieuwsgierige en energieke mensen heb ik daar ontmoet. Na inmiddels 10 jaar zijn velen nog steeds goede vrienden van me. Een van de mooiste herinneringen is dat ik samen met een groep van vijf medestudenten op het Science Park tot in de late uurtjes heb zitten werken aan ons project. Natuurlijk klinkt dit ontzettend nerderig, maar we hadden de grootste lol. Daarbij werd er vanuit de opleiding sterk geluisterd naar alle opmerkingen van studenten en voelde ik me dus ook altijd gehoord en uitgedaagd.

Momenteel werk ik voor Reos Partners, een internationale groep mensen die zich bezighoudt met het (be)geleiden van transformatie in complex sociale vraagstukken. Hier ben ik op uitgekomen na de major Politicologie, Bestuur en Beleid, en aanvullende vakken in conflictbemiddeling en diplomatieke betrekkingen. Mijn interesse voor conflict en nieuwsgierigheid naar trans-disciplinaire samenwerking hebben mij uiteindelijk geleidt naar de onderzoeksmaster Urban Studies. Als onderdeel van die Master heb ik acht maanden mijn afstudeeronderzoek gedaan in Mumbai (India) naar de burgerparticipatie in de stedelijke afvalverwerking.

Netwerk voor het leven

Bèta-gamma heeft me verschillende disciplinaire talen geleerd, waardoor ik nu in staat ben om met een grote verscheidenheid aan mensen, met verschillende disciplinaire achtergronden, contact te leggen en gesprekken te voeren. Ook ken ik altijd wel iemand van Bèta-gamma die zich bezighoudt met een discipline waar ik graag meer kennis van wil opdoen en die samen met mij wilt sparren over een vraagstuk waar ik mee zit! Kortom, Bèta-gamma heeft me kennis laten maken met de meest diverse, ambitieuze en maffe mensen van wie ik graag nog de rest van mijn leven leer!

Datum plaatsing: januari 2020