Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Bèta-gamma (Natural and Social Sciences)
Vergelijk

UvA Matching

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching (ook wel studiekeuzecheck) een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bacheloropleiding. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze. Na afloop van UvA Matching ontvang je een persoonlijk advies van de opleiding.

Voor wie?

UvA-Matching is voor alle aankomende studenten die zich voor het eerst aanmelden voor een eerstejaars UvA-bacheloropleiding en die nog nooit eerder aan de UvA hebben gestudeerd.

Deadlines

Uiterlijk 1 mei schrijf je je in voor de opleiding via Studielink. Na je inschrijving ontvang je een bericht van de UvA met je UvAnetID. Je moet je daarna vóór 19 mei 2022 zelf aanmelden voor UvA Matching via je Zelfbediening-dashboard. Aanmelden voor UvA Matching is verplicht. De Matching voor Bèta-gamma zal plaatsvinden op woensdag 1 en donderdag 9 juni 2022. Als je je hebt aangemeld voor UvA Matching, ontvang je eind mei een e-mail met meer informatie over het programma.

Data en locatie

De Matching voor Bèta-gamma zal plaatsvinden op woensdag 1 en donderdag 9 juni 2022

Programma

Vragen?