Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Biomedische wetenschappen
Vergelijk

Open dag

Wil je weten of Biomedische wetenschappen echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Opname Meet & Ask-sessie Biomedische wetenschappen

Hoe is het om Biomedische wetenschappen aan de UvA te studeren? Wat leer je in deze bachelor? En wat kun je worden met deze opleiding? Opleidingsdirecteur Stanley Brul en studenten Rogier, Melanie en Julian vertellen je alles wat je moet weten over de bachelor Biomedische wetenschappen in deze Meet & Ask sessie. Deze presentatie werd opgenomen tijdens de Bachelorweek van november.

De bachelor Biomedische wetenschappen in beeld

Benieuwd hoe het is om Biomedische wetenschappen te studeren? Studenten Niels en Bouke en docent Renee van Amerongen vertellen je wat de studie inhoudt en wat je ermee kunt als je afgestudeerd bent.

Minicollege - Fundamenteel onderzoek naar stamcellen en kanker

Om je een idee te geven van het soort onderzoek waar een biomedisch wetenschapper zich mee bezig houdt, heeft universitair docent Renée van Amerongen een minicollege opgenomen over haar onderzoek naar stamcellen en kanker.

Meestgestelde vragen

Een dag uit het leven van...

Studenten Maartje, Naomi en Rogier laten je in hun vlog een dag uit het leven van een student Biomedische wetenschappen aan de UvA zien.

Vragen? Stel ze aan onze studenten
 

Studentvoorlichters Rogier, Melanie en Julian
Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.