Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Biomedische wetenschappen
Vergelijk

Online open dag

Wil je weten of Biomedische wetenschappen echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Presentatie Biomedische wetenschappen terugkijken

In deze presentatie, opgenomen tijdens de Meet & Ask in de Bachelorweek van maart, vertelt opleidingsdirecteur Stanley Brul over de opleiding en het beroepsperspectief. Studenten Naomi, Maartje en Rogier lichten toe hoe het is om deze opleiding te doen.

De bachelor Biomedische wetenschappen in beeld

Benieuwd hoe het is om Biomedische wetenschappen te studeren? Studenten Niels en Bouke en docent Renee van Amerongen vertellen je wat de studie inhoudt en wat je ermee kunt als je afgestudeerd bent.

Minicollege - Fundamenteel onderzoek naar stamcellen en kanker

Om je een idee te geven van het soort onderzoek waar een biomedisch wetenschapper zich mee bezig houdt, heeft universitair docent Renée van Amerongen een minicollege opgenomen over haar onderzoek naar stamcellen en kanker.

Meestgestelde vragen

Een dag uit het leven van...

Studenten Maartje, Naomi en Rogier laten je in hun vlog een dag uit het leven van een student Biomedische wetenschappen aan de UvA zien.

Vragen? Stel ze aan onze studenten
 

Maartje, Rogier en Naomi
Hallo, wij zijn Maartje, Rogier en Naomi en wij studeren Biomedische wetenschappen. Stuur je vraag over de studie naar ons via Instagram.
Stel je vraag aan Maartje, Rogier en Naomi
Bezoek de campus

Weten waar je straks gaat studeren? Kom naar de UvA en beleef onze campussen via de Campus Tour-app. Proef de sfeer, los quizvragen op en laat de campus tot leven komen via augmented en virtual reality.

Science Park Campus in 1 minuut

Geen tijd om naar de campus te komen? In 1 minuut zie je waar jij straks rondloopt als je Biomedische wetenschappen aan de UvA kiest!

Vraag brochure aan

Wil je de belangrijkste informatie over de opleiding nog een keer offline doorlezen?