Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Biologie
Vergelijk

Deadlines 

Uiterlijk 1 mei schrijf je je in voor de opleiding via Studielink. Na je inschrijving ontvang je een bericht van de UvA met je UvAnetID. Je moet je daarna zelf aanmelden voor UvA Matching via je Zelfbediening-dashboard. Aanmelden voor UvA  Matching is verplicht en kan vanaf 11 december tot uiterlijk 28 mei 2024.

Programma Matching Biologie

Tijdens de UvA Matching Biologie maak je kennis met een actueel onderwerp uit de biologie. Je doet doet een practicum, volgt een college en je sluit de UvA Matching af met een korte toets.

UvA Matching Biologie geeft je een indruk van het eerste jaar Biologie. De onderwerpkeuze sluit nauw aan bij de stof van het eerste jaar en je maakt kennis met docenten die je gedurende je opleiding tegen gaat komen. De onderwijsvormen tijdens UvA Matching komen overeen met de werkvormen die gebruikelijk zijn in de opleiding.

Data en locatie

UvA Matching voor Biologie vindt plaats op dinsdag 4 juni. Als je je hebt aangemeld voor UvA Matching ontvang je eind mei een e-mail met meer informatie over het programma.

Vragen?

Heb je vragen over de UvA Matching? Raadpleeg dan de FAQ’s.