Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Biologie
Vergelijk

UvA Matching 2023

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching (ook wel studiekeuzecheck) een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bacheloropleiding. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze. Na afloop van UvA Matching ontvang je een persoonlijk advies van de opleiding.

Deadlines 

Uiterlijk 1 mei schrijf je je in voor de opleiding via Studielink. Na je inschrijving ontvang je een bericht van de UvA met je UvAnetID. Je moet je daarna zelf aanmelden voor UvA Matching via je Zelfbediening-dashboard. Aanmelden voor UvA  Matching is verplicht en kan vanaf 12 december tot uiterlijk 18 mei 2023.

Programma Matching Biologie

Tijdens de UvA Matching Biologie maak je kennis met een actueel onderwerp uit de biologie. Je doet doet een practicum, volgt een college en je sluit de UvA Matching af met een korte toets.

UvA Matching Biologie geeft je een indruk van het eerste jaar Biologie. De onderwerpkeuze sluit nauw aan bij de stof van het eerste jaar en je maakt kennis met docenten die je gedurende je opleiding tegen gaat komen. De onderwijsvormen tijdens UvA Matching komen overeen met de werkvormen die gebruikelijk zijn in de opleiding.

Data en locatie

UvA Matching voor Biologie vindt plaats op dinsdag 13 juni 2023. Als je je hebt aangemeld voor UvA Matching ontvang je eind mei een e-mail met meer informatie over het programma.

Vragen?

Heb je vragen over de UvA Matching? Raadpleeg dan de FAQ’s.