Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Italië studies
Vergelijk

Open dag

Wil je weten of Italië studies de bachelor is voor jou? Ontdek wanneer de eerstvolgende open dagen zijn en oriënteer je alvast met de onderstaande informatie en video’s.

Wat houdt Italiaans studeren precies in?

Docent Elio Baldi en student Chris Kokkeel vertellen over de bacheloropleiding Italië studies aan de Universiteit van Amsterdam.

Bachelorweek voorlichting gemist?

Onderstaand pdf-bestand bevat de slides van de presentatie van de voorlichting van Italië studies. 

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

Copyright: UvA FGw
Bij Italië studies concentreren we ons op alle facetten van het moderne Italië en zijn rol in de Mediterrane regio en de wereld. Heel belangrijk is daarbij ook de wisselwerking tussen actualiteit, cultuur en geschiedenis. Ronald de Rooij, universitair hoofddocent Lees het interview
Veelgestelde vragen Italië studies

In deze vlog beantwoordt onze student Sarah de veelgestelde vragen over de opleiding en vertelt hoe het is om Italië studie te studeren.

Marit Haringa

'Ik ben de studie in eerste instantie gaan volgen omdat ik de taal wilde leren, maar je krijgt ook veel vakken over de cultuur en geschiedenis van Italië.'