Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Bachelor Natuur- en Sterrenkunde

UvA Matching 2020

Natuur- en Sterrenkunde - 3 en 5 juni

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching (ook wel studiekeuzecheck) een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bacheloropleiding. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze.

Deadlines 

Uiterlijk 1 mei 2020 schrijf je je in voor de opleiding via Studielink. Na inschrijving meld je je via SIS aan voor UvA Matching. Hiervoor heb je je UvAnetID nodig. De aanmelddeadline voor UvA Matching is 14 mei 2020 en deelname is verplicht. 

Meld je aan voor UvA Matching in SIS via de checklist Matching

Programma matching Natuur- en Sterrenkunde

Natuur- en Sterrenkunde is een fascinerende studie die zich uitstrekt van het allerkleinste (Quantummechanica) tot het allergrootste (Sterrenkunde). Deze twee extreme  werelden, die onverwachte raakvlakken hebben, komen beide aan bod op de UvA Matching. 

Het programma wordt later in het jaar bekend gemaakt.

Data en locatie

De UvA Matching bij Natuur- en Sterrenkunde vindt plaats van woensdag 3 en vrijdag 5 juni 2020 op het Amsterdam Science Park.

Routebeschrijving naar het Amsterdam Science Park

Extra voorzieningen nodig? 

Heb je een functiebeperking (bijv. dyslexie) of een chronische ziekte waardoor je extra voorzieningen nodig hebt, neem dan contact op met de studieadviseur van de opleiding, Iris Hettelingh.

Vragen?

Heb je vragen over de UvA Matching? Raadpleeg dan de FAQ’s.

FAQ's UvA Matching

Terug naar stappenplan Toelating en inschrijving