For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Bachelor
Economics and Business Economics
Compare programme

Studiebegeleiding

De overgang van de middelbare school naar de universiteit kan best lastig zijn. Daarom krijg je in het 1e jaar extra begeleiding. Maar ook tijdens de rest van je studie kun je rekenen op ondersteuning.

Study advisers group photo

Studieadviseurs

Bij de studieadviseurs kun je altijd aankloppen met vragen over, of problemen met je studie. Zij kunnen je tips en advies geven over het studeren en meedenken over extra cursussen om te werken aan minder sterke punten. Je kunt contact opnemen via de inloop- en telefonische spreekuren of een afspraak inplannen.

Leer stad en campus kennen met je sociale mentor

Een academische studie kan veel van je vragen. Het kan even duren voordat je aan het studeren went. Om je te laten wennen heb je in het eerste jaar een sociale mentor. Deze mentor laat je kennis maken met de campus en de stad Amsterdam.

Overleg met je academische tutor

Iedere student krijg een ouderejaars student toegewezen om je studiedoelen en progressie mee te bespreken. Deze tutor helpt je ook bij het toepassen van je studievaardigheden om zo efficiënt mogelijk te studeren.

Voorbereiding op je carrière

Het Economics and Business Career Centre (EBCC) helpt je om je vaardigheden te ontwikkelen, ervaring op te doen en een netwerk op te bouwen. Carrièrecoaches en stage-adviseurs staan voor je klaar om je wensen, interesses en twijfels te bespreken. Zodat je de beste keuzes kunt maken.