For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Dual Master
Journalistiek en media (Mediastudies)
Compare programmes

Open dag

Wil je weten of de master Journalistiek en media echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Wat houdt deze studie in?

In deze video delen docenten en een student van de master Media Studies hun ervaringen met de opleiding aan de Universiteit van Amsterdam.

Meet and Ask sessie terugkijken

Als je de Meet and Ask sessie hebt gemist, dan kun je deze hier terugkijken.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

Meer weten over de master Journalistiek en media? Download de brochure of laat je gegevens achter en je ontvangt bericht bij nieuwe voorlichtingsactiviteiten.
 

Ervaring van een student: David

In deze video vertelt David meer over de master Journalistiek en Media en waarom hij hier voor heeft gekozen.

UvA-alumni winnen prijzen voor onderzoeksjournalistiek

Maar liefst vier alumni van de master Journalistiek en media hebben een Loep gewonnen, de jaarlijkse prijs voor beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen. De oud-studenten wonnen in drie van de vier categorieën. De prijzen werden uitgereikt op 25 september 2020.