Ben je ambitieus? Doe dan het Honoursprogramma van de UvA. Het Honoursprogramma is een aanvullend programma voor je bachelor. Je studeert dan af 'with honours', een internationaal erkende kwalificatie. Als je het aankunt, mag je het eigenlijk niet missen.

Waarom het Honoursprogramma doen?

• Je kiest interdisicplinaire vakken als aanvulling op je reguliere studieprogramma (zoals Economic Policy Analysis).
  • Je volgt intensieve (avond)colleges van topdocenten.
  • Je werkt samen met andere topstudenten.
  • Je werkt extra aan academische vaardigheden als onderzoek doen, essays schrijven en presenteren.
  • Dit alles maakt je extra aantrekkelijk voor toekomstige werkgevers.

Opzet en toelatingseisen

Duur: 2 jaar (jaar 2 en 3 van je bachelor).
Studiepunten:               30 ECTS (840 uur studie). Dit komt bovenop je normale collegeprogramma.
Eisen: 1e bachelorjaar zonder vertraging afgerond, gemiddeld cijfer 7,5 of hoger.

Naar faculteit Economie en Bedrijfskunde voor meer informatie