Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Geneeskunde
Opslaan in favorieten

Contact

Heb je vragen? Stel ze via onderstaande contactingangen.

 • Vragen over voorlichting(sdagen) of selectie
  Kun je het antwoord op je vraag over de selectie niet vinden op de site? Neem contact op via selectiegeneeskundeuva@amsterdamumc.nl of bel tijdens het telefonisch spreekuur op donderdag tussen 11.00-12.00 uur via 020-5664779. Krijg je de voicemail, bel dan na een paar minuten nog een keer.

  NB: In verband met winterreces zal er geen telefonisch spreekuur zijn op donderdag 30 december.

  Je kunt ook een terugbelverzoek indienen, dan bellen we jou tijdens het (eerstvolgende) spreekuur terug. Mail dan naar bovenstaand emailadres en vermeld je voor- en achternaam, telefoonnummer, (eventueel) je studentnummer en dat het om een terugbelverzoek gaat.
 • Studieadviseurs
  Met specifieke vragen kun je altijd terecht bij de studieadviseur. De studieadviseur kun je bereiken via de Digitale Student Service Desk (DSSD). Wil je één van de studieadviseurs graag persoonlijk spreken? Via onderstaande link vind je de actuele (telefonische) spreekuren.
 • Digitale Student Service Desk
  Algemene vragen? De Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor vragen over studeren aan de UvA. Zoals over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.
 • Central Student Service Desk
  Vragen over je inschrijving, UvAnetID, collegegeld of andere vragen? Hiervoor kun je terecht bij de Central Student Service Desk.

Update selectie

Kandidaten die hebben deelgenomen aan de selectie 2021 hebben op 15 april hun rangnummer ontvangen vanuit Studielink voor de opleiding Bachelor Geneeskunde.

Locatie

Amsterdam UMC- locatie AMC

Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam

Campustour

Geneeskunde studeer je op locatie AmsterdamUMC aan de Meibergdreef in Amsterdam-Zuidoost. Middenin het ziekenhuis heb je colleges, vind je de medische bibliotheek en horeca. Even naar de boekhandel, AH to go of een kop koffie? Het kan allemaal.