Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Hebreeuwse taal en cultuur
Vergelijk

Open dag

Wil je weten of Hebreeuwse taal en cultuur de studie is voor jou? Ontdek wanneer de eerstvolgende open dagen zijn en oriënteer je alvast met de onderstaande informatie en video’s.

Wat houdt deze studie in?

Docent Yaniv Hagbi en student Ayra Krijgsman vertellen over de bacheloropleiding Hebreeuws aan de Universiteit van Amsterdam.

Meelopen

Wil je zeker weten of deze opleiding bij je past? Kom dan Meelopen! Ga met een student mee naar een college, stel al je vragen en ervaar hoe het is om aan de UvA te studeren.

Podcast: Taalwijzen uit het Midden-Oosten

Het Taalmuseum en het Midden-Oostenplatform maken samen podcasts over de talen van het Midden-Oosten. Inmiddels zijn de afleveringen over het Arabisch, Hebreeuws, Koerdisch en Turks te beluisteren. UvA studenten, alumni en docenten werkten mee aan de totstandkoming ervan.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

Ayra Krijgsman:

'Als je eenmaal begint, ontdek je hoe veelzijdig deze studie is en hoeveel groter je wereld ervan wordt. Je stapt uit je eigen bubbel.'

Dr. Yaniv Hagbi:

'Een van de hoogtepunten van de opleiding is het semester dat onze studenten doorbrengen in het buitenland (Israël of Praag) waar ze hun kennis verdiepen in theorie én praktijk.'