Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Voorlichting en contact

Voorlichting en contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact op of bezoek een van de voorlichtingsdagen.

Voorlichtingsdagen

Kennismaken met de bachelor Italië studies en de universiteit doe je op de UvA Bachelordag. Wil je ontdekken of de studie echt bij je past, na de Bachelordag, doe dan mee aan UvA Proefstuderen of word Student voor een dag.

Algemene vragen

Veel antwoorden zijn snel en makkelijk online te vinden.

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Specifieke vragen

Specifieke vragen over de opleiding stel je aan de Onderwijsbalie van de Faculteit der Geesteswetenschappen:

  • Openingstijden: ma t/m vrij 9.00-17.00 uur
  • Bezoekadres: Turfdraagsterpad 15-17, 1012 XT Amsterdam, kamer 0.06
  • Telefoon: +31 (0)20 525 4952

Studievereniging

Mare Nostrum is de studievereniging van de studies Frans, Italiaans en Spaans, voortgekomen uit de studieverenigingen Los Guiris (Spaans), Cercle d´Amis (Frans) en Convivio (Italiaans).

Opgericht door een groep studenten die het mogelijk wilde maken om naast de studie kennis te verbreden en om gewoon een leuke tijd te hebben. Mare Nostrum betekent Onze Zee en dat is meteen ook het element wat de drie landen met elkaar verbindt.

Mare Nostrum organiseert jaarlijks een introductieweekend en een reis, en daarnaast gedurende het hele studiejaar themaborrels, feesten en culturele uitstapjes naar o.a. musea, films en lezingen. Elke maand komen de leden bijeen in de gezelligste cafés in het hartje van Amsterdam. 

Social media

Volg de opleiding ook via Facebook en Twitter.