Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching (ook wel studiekeuzecheck) een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bacheloropleiding. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze. Na afloop van UvA Matching ontvang je een persoonlijk advies van de opleiding.

Deadlines 

Uiterlijk 1 mei schrijf je je in voor de opleiding via Studielink. Na je inschrijving ontvang je een bericht van de UvA met je UvAnetID. Je moet je daarna zelf aanmelden voor UvA Matching via je Zelfbediening-dashboard. Aanmelden voor UvA Matching is verplicht en kan vanaf 11 december tot uiterlijk 28 mei 2024.

Programma matching Kunstmatige intelligentie

UvA Matching bij Kunstmatige intelligentie gaat over een onderwerp dat je ook in je eerste jaar krijgt.  Je gaat aan de slag door het volgen van een  hoorcollege waarna je in een werkcollege de stof in praktijk gaat brengen ter voorbereiding op de toets. Tijdens het werkcollege werk je aan praktijkopdrachten over de stof van het hoorcollege onder begeleiding van een ouderejaarsstudent. Tijdens dit college is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de stof. 

Data en locatie

UvA Matching voor Kunstmatige intelligentie vindt plaats op het Science Park op woensdag 5 juni. Na de dag op locatie zul je vanuit huis nog een afsluitende toets maken. Als je je hebt aangemeld voor UvA Matching ontvang je eind mei een e-mail met meer informatie over het programma.

Vragen?

Heb je vragen over de UvA Matching? Raadpleeg dan de FAQ’s.