Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Universitaire Pabo van Amsterdam
Vergelijk

Kleinschaligheid en geïntegreerd programma

Colinda, alumna Universitaire Pabo van Amsterdam, zat op het Arte College in Almere

Colinda van Harten, student UPvA

Kleinschalige opleiding met warme en persoonlijke sfeer

In 2015 ben ik gestart met de opleiding Universitaire Pabo van Amsterdam (UPvA). Iets waar ik al een tijdje naar uit keek. Eindelijk iets doen waarin ik echt geïnteresseerd was. Al vanaf de eerste dag voel ik mij zeer welkom op de opleiding. Er hangt een heel warme, persoonlijke sfeer, mede doordat het een kleinschalige opleiding is. Omdat het zo kleinschalig is ken je vrijwel iedereen uit je studiejaar heel goed. Ook het contact met de docenten is erg prettig. Je kan vrijwel altijd terecht bij de docenten als je bijvoorbeeld ergens tegenaan loopt. De UPvA heeft een eigen studentenruimte, waar je kan werken, maar waar ook een aantal van de docenten zitten. Zo kan je altijd binnenlopen als je een vraag hebt.

Geïntegreerd programma

Wat ik erg fijn vind aan de UPvA, is het geïntegreerde programma. Ik heb vrijwel nooit het idee dat ik twee aparte studies volg. Veel vakken sluiten goed op elkaar aan. Ook vind ik de stages erg leuk. Je bent dan niet alleen bezig met droge stof, maar je mag ook meteen lekker aan de slag (al vanaf jaar 1). Het leuke aan de combinatie van theorie en praktijk is dat je de dingen die je leert tijdens de colleges, vaak ook meteen kunt toepassen in je lessen. Zo zie je meteen of iets dat je geleerd hebt voor jou werkt.

Ik wilde zelf al langer voor de klas staan, maar ik was ook op zoek naar uitdaging. Dat heb ik bij de UPvA zeker gevonden. Als je hier ook naar op zoek bent, zou ik zeker een kijkje komen nemen bij de UPvA.

Maak kennis met de Universitaire Pabo op Facebook, stel je vraag!

Volg de Universitaire Pabo van Amsterdam (UPvA) ook op Facebook! Stel je vragen en kom in contact met studenten en toekomstige studiegenoten.