Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Universitaire Pabo van Amsterdam
Vergelijk

Met een pedagogische bril kijken naar een klas

Sander, student Universitaire Pabo van Amsterdam, zat op het Oostvaarderscollege in Almere

Sander Birkhoff, student UPvA

Dat moment dat je alles krijgt wat je niet wilt en het alsnog naar je zin hebt!

Toen ik begon aan de Universitaire Pabo van Amsterdam had ik zo mijn twijfels over mijn eerste stageplek. Ik was er namelijk van overtuigd dat ik drie dingen niet wilde met mijn stage: een Montessori school, kleuters en een school in Amsterdam-Zuidoost. Je mag raden waar ik stage liep… Maar ondanks mijn vooroordelen ging ik mijn stage tegemoet vol enthousiasme. Dit kwam voornamelijk door de begeleiding hier op de UPvA, waardoor ik optimaal voorbereid was op mijn stage en ik er heel veel zin in had. En raad eens wat, na het eerste jaar wilde ik niet meer weg!

Leraar worden op universitair niveau

Door aan de UPvA te studeren leer je niet alleen om goed je vakken te kunnen geven, maar door de toevoeging van de bachelor Pedagogische wetenschappen ben ik goed in staat om ook met een pedagogische bril naar mijn klas te kijken. Wat ook heel fijn is, is dat deze opleidingen heel goed samen gaan. Alles wat je leert bij de pedagogische vakken kan je gelijk toepassen in je stage, wat natuurlijk super helpt met het worden van een geweldige meester/juf!

Maak kennis met de Universitaire Pabo op Facebook, stel je vraag!

Volg de Universitaire Pabo van Amsterdam (UPvA) ook op Facebook! Stel je vragen en kom in contact met studenten en toekomstige studiegenoten.