Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Emma, studente UPvA

Hoi! Ik ben Emma, 22 jaar oud en momenteel bezig met het afronden van de Universitaire Pabo. Ik koos voor deze studie omdat ik deze goed bij mij vond passen. Een kleinschalige studie die theorie met praktijk combineert, met docenten die jou echt leren kennen en met een stage waarmee je meteen kennismaakt met het vak, dat klonk echt als iets voor mij.

Ik heb altijd veel plezier gehad aan de UPvA, maar het allerleukste vond ik toch wel de stage. Ik heb in heel veel verschillende klassen stage gelopen en in elke klas waren er weer andere avonturen te beleven! Dankzij de UPvA kon ik tijdens het lesgeven theorie verbinden aan de praktijk, waardoor ik veel meer inzicht kreeg in hoe een goede les eruitziet, hoe ik als leerkracht een band met mijn leerlingen kan opbouwen en hoe ik hun ontwikkeling kan ondersteunen. Dit vind ik echt de meerwaarde van de UPvA, die constante koppeling tussen theorie en praktijk.

Na de UPvA ga ik gewoon lekker fulltime voor de klas, want het lesgeven vind ik toch wel het allerleukste. Je kunt nog veel meer doen met deze opleiding, maar ik denk (en hoop) dat ik mezelf nog heel lang juf mag noemen!