Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Master
Geschiedenis van de internationale betrekkingen
Vergelijk

Open dag

Wil je weten of de master Geschiedenis van de internationale betrekkingen echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Studiemateriaal: bekijk een opdracht

Wast voor een opdrachten maak je tijdens deze studie? Hoe ziet het studiemateriaal eruit? Bekijk een voorbeeld van het kernvak 'Geschiedenis van de internationale betrekkingen'.

Wietske:

'Ik heb stage gelopen bij het Nederlands Instituut voor Militaire Historie in Den Haag. Hier heb ik zelfstandig onderzoek verricht dat resulteerde in een historische missiebeschrijving. Ik heb nu een baan als projectmedewerker bij hetzelfde instituut.'

Wietske van Oostveen is alumna van Geschiedenis van de internationale betrekkingen.

Opgenomen M&A GS van de Int. Betr. (feb 2021)
Meet & Ask sessie terugkijken

Als je de Meet and Ask sessie hebt gemist, dan kun je deze hier terugkijken.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

Meer weten over deze master? Download de brochure of laat je gegevens achter en je ontvangt bericht bij nieuwe voorlichtingsactiviteiten.

Ted Zandvliet - Geschiedenis van de Internationale betrekkingen
Ted Zandvliet, student:

In deze video vertelt Ted meer over de master Geschiedenis van de internationale betrekkingen en waarom hij hier voor heeft gekozen.

Rik Reuvekamp, alumnus:

'Ik heb stage gelopen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Na mijn afstuderen wil ik graag verder met een traineeship én met mijn eigen bedrijf.'

 

Pelle
Hoi! Ik ben Pelle. Vragen over de opleiding kun je aan mij stellen via Instagram.
Stel je vraag aan Pelle
Ted
Dag iedereen! Ik ben Ted. Heb je een vraag over deze studie? Vraag het aan mij via Instagram.
Stel je vraag aan Ted
Van radio tot wereldomroep

In het verleden speelde radio vaak een belangrijke rol bij het verbinden van Nederlanders uit verschillende delen van de wereld. Historicus Vincent Kuitenbrouwer onderzoekt hoe radio werd ingezet om publiek buiten de eigen grenzen te verbinden en beïnvloeden.

Geschiedenis aan de UvA

Geschiedenis is overal, van verleden tot heden. Ontdek op de disciplinepagina van Geschiedenis wat er allemaal mogelijk is wanneer je Geschiedenis studeert midden in Amsterdam.