Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Arabische taal en cultuur
Vergelijk

Online open dag

Wil je weten of Arabische taal en cultuur de studie is voor jou? Ontdek wanneer de eerstvolgende open dagen zijn en oriënteer je alvast met de onderstaande informatie en video’s.

Wat houdt Arabisch studeren precies in?

Universitair hoofddocent Robbert Woltering en student Sara Pas vertellen over de bacheloropleiding Arabische taal en cultuur aan de Universiteit van Amsterdam.

Meet and Ask (opname)

Bekijk de opname van onze live Meet & Ask sessie van de Bachelorweek van maart 2022, waarin de bachelor Arabische taal en cultuur in detail wordt uitgelegd.

Podcast: Taalwijzen uit het Midden-Oosten

Het Taalmuseum en het Midden-Oostenplatform maken samen podcasts over de talen van het Midden-Oosten. Inmiddels zijn de afleveringen over het Arabisch, Hebreeuws, Koerdisch en Turks te beluisteren. UvA studenten, alumni en docenten werkten mee aan de totstandkoming ervan.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

Jasien vertelt over zijn studiekeuze

‘De arabisten van de UvA bestuderen naast taal ook de maatschappelijke verhoudingen in de moderne Arabische wereld’. In deze video deelt Yassien zijn ervaringen met de bachelor Arabische taal en cultuur.