Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching (ook wel studiekeuzecheck) een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bacheloropleiding. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze. Na afloop van UvA Matching ontvang je een persoonlijk advies van de opleiding.

Deadlines 

Uiterlijk 1 mei schrijf je je in voor de opleiding via Studielink. Na je inschrijving ontvang je een bericht van de UvA met je UvAnetID. Je moet je daarna zelf aanmelden voor UvA Matching via je Zelfbediening-dashboard. Aanmelden voor UvA Matching is verplicht en kan vanaf 11 december tot uiterlijk 28 mei 2024.

Programma UvA Matching Informatiekunde

Tijdens de UvA Matching maak je kennis met het vakgebied Informatiekunde. Informatiekunde gaat over de ontwikkeling en de mogelijke toepassingen van moderne informatietechnologie, en de gevolgen die dat heeft voor de mens, de maatschappij en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan multimedia, mens-machine interactie, sociale media, veranderende bedrijfsprocessen en nieuwe verdienmodellen. Verschillende informatiekundige thema’s komen aan bod tijdens de inleidende colleges en de individuele opdrachten die georganiseerd worden in het kader van UvA Matching.

Data en locatie

UvA Matching voor Informatiekunde vindt plaats op donderdag 6 juni. Als je je hebt aangemeld voor UvA Matching ontvang je eind mei een e-mail met meer informatie over het programma.

Vragen?

Voor vragen over de UvA Matching raadpleeg dan de FAQ’s.