Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Wiskunde
Opslaan in favorieten

UvA Matching 2022

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching (ook wel studiekeuzecheck) een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bacheloropleiding. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze. Na afloop van UvA Matching ontvang je een persoonlijk advies van de opleiding.

Deadlines 

Uiterlijk 1 mei schrijf je je in voor de opleiding via Studielink. Na je inschrijving ontvang je een bericht van de UvA met je UvAnetID. Je moet je daarna zelf aanmelden voor UvA Matching via je Zelfbediening-dashboard. Aanmelden voor UvA Matching is verplucht en kan tot uiterlijk 19 mei 2022.

Programma UvA Matching Wiskunde

Tijdens de UvA Matching bij Wiskunde krijg je een voorproefje van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UvA. Je volgt een hoorcollege en je gaat zelf aan de slag. Je neemt deel aan een tutoraat, waarin de opgaven voor het werkcollege worden voorbereid. Tijdens de twee werkcolleges werk je aan de opgaven. De nadruk ligt niet op het uitrekenen van sommen, maar op het bewijzen van stellingen. UvA Matching bij Wiskunde wordt afgesloten met een korte toets na het tweede werkcollege.

Data en locatie

UvA Matching bij Wiskunde vindt plaats op woensdag 8 en vrijdag 10 juni 2022 op het Science Park. Als je je hebt aangemeld voor UvA Matching ontvang je eind mei een e-mail met meer informatie over het programma.

Vragen?

Heb je vragen over de UvA Matching? Raadpleeg dan de FAQ’s.