Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Dual Master
Documentaire en fictie (Mediastudies)
Vergelijk

Open dag

Wil je weten of de master Documentaire en fictie echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Een vak belicht: Research en Ontwikkeling

In dit kernvak staan dramaturgie en research centraal. Vaardigheden op het gebied van dramaturgie en research leer je door plannen voor documentaires en scenario’s te evalueren en te beoordelen, en in duo’s een eigen plan te ontwikkelen. Door deze “learning by doing” opzet krijg je inzicht in de keuzes en dilemma’s die van belang zijn tijdens het creatieve proces. Daarbij leer je te reflecteren op je eigen redactionele inbreng door het geven van feedback op het werk van medestudenten en professionals.

Bekijk de PowerPoint presentatie van de Masterweek informatiesessie

Als je de informatiesessie hebt gemist dan kun je hier de PowerPoint presentatie terugkijken.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

Meer weten over de master Documentaire en fictie? Download de brochure of laat je gegevens achter en je ontvangt bericht bij nieuwe voorlichtingsactiviteiten.

Kaylee
Hoi! Ik ben Kaylee en ik studeer Documentaire en fictie. Vragen over de opleiding kun je aan mij stellen via Instagram.
Stel je vraag aan Kaylee
Dr. Erik Laeven:

'Je volgt colleges bij betrokken docenten met veel praktijkervaring en een rijk netwerk. Het onderwijs is kleinschalig, activerend en gericht op samenwerken.'