For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Master
Duitslandstudies (Geschiedenis)
Compare programme

Contact opleiding

Ontdek hoe en waar je de antwoorden op je vragen kunt krijgen.

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in Amsterdam.

Central Student Service Desk

Admissions Office

Heb je een specifieke vraag over de aanmelding en selectie voor de master Duitslandstudies neem dan contact op met de Admissions Office van de Graduate School of Humanities

Contact Graduate School of Humanities

Duitsland Instituut Amsterdam 

Oude Hoogstraat 24
1012 CX Amsterdam
T: +31 (0)20 525 3700

Postadres:
Kloveniersburgwal 48
1012 CX Amsterdam

Duitsland Instituut Amsterdam

Programmacoördinator

Dr. K. (Krijn) Thijs

Faculty of Humanities

Geschiedenis

Studievereniging

De studievereniging van Duitslandstudies heet Sowieso. De vereniging is er voor (internationale) studenten Duitslandstudies en voor alle andere geïnteresseerden in Duitsland en de Duitse taal. Sowieso organiseert onder andere studiereizen, excursies, bioscoop- en theaterbezoeken en borrels voor leden. Hierbij wordt samengewerkt met het Duitsland Instituut Amsterdam en het Goethe-Institut.

Sowieso op Instagram
Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.