Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Archeologie
Vergelijk

Open dag

Wil je weten of Archeologie de studie is voor jou? Ontdek wanneer de eerstvolgende open dagen zijn en oriënteer je alvast met de onderstaande informatie en video’s.

Meet & Ask: BA Archeologie
Bachelorweek informatieronde

Bekijk de opname van onze livesessie van de Bachelorweek van november 2022, waarin de bachelor Archeologie in detail wordt uitgelegd.

Archeologie in detail

Hoe is het om archeologiestudent te zijn? In deze video belichten student Frederique en docent Marijke Gnade alle aspecten van de bacheloropleiding Archeologie.

Meelopen

Wil je zeker weten of deze opleiding bij je past? Kom dan Meelopen! Ga met een student mee naar een college, stel al je vragen en ervaar hoe het is om aan de UvA te studeren.

Augmented Reality

Hoe wordt er gebruik gemaakt van Augmented Reality (AR) in de bacheloropleiding Archeologie? In deze video vertellen docenten en studenten je er meer over.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

Een student vertelt

Wat is ACASA? Welke opleidingen worden er door ACASA aangeboden? En welke voor- en nadelen heeft het volgen van een opleiding bij ACASA? Bekijk de video en kom achter de antwoorden!