Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English
Master
Psychologie: Training & Development (track)
Opslaan in favorieten

Online open dag

Wil je weten of deze studie echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

UvA Masterweek

Ga tijdens de UvA Masterweek live online in gesprek met een student, een docent en een studieadviseur. Samen met andere studiekiezers krijg je een korte opleidingspresentatie en aansluitend kun je al je vragen stellen. Er is een sessie op maansdag 8 november van 16.00-17.00 uur.

Wat houdt deze mastertrack in?

Heb je interesse om professioneel trainer te worden of wil je groepsprocessen begeleiden? Wil je de wetenschap combineren met de sociale praktijk? Dan is Training & Development een geschikte mastertrack voor jou. Kijk hiernaast verder voor een korte voorlichting.

De studenten van Training & Development

Hoe is het om Training & Development te studeren? Bobby vertelt je meer over het trainerspracticum en Ilse vertelt over het ontwikkelen van trainingen.

Ontdek de campus

De Roeterseilandcampus (REC) is één van de vier open stadscampussen van de Universiteit van Amsterdam en ligt in het centrum van Amsterdam. De meeste colleges van de bacheloropleiding Psychologie vinden plaats op het REC. Bekijk de video om een kijkje te nemen!

Houd me op de hoogte

In het voor- en najaar kun je live Meet & Ask-sessies bijwonen per studie. 
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en aankomende (live) events? Laat het ons weten via onderstaand formulier.