September 2022

Wetenschappers en studenten van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica verschijnen regelmatig op radio, tv of internet om met hun expertise het nieuws van de dag te duiden. In deze rubriek vind je een overzicht van mediaoptredens en artikelen in kranten, tijdschriften en andere (online) publicaties.

Stedenbouw & Architectuur over het bijzondere gebouw Lab42

Vakmedium Stedenbouw & Architectuur heeft een artikel over het recent in gebruik genomen Lab42, met bijzondere aandacht voor architectonische aspecten van het gebouw: het is energieneutraal, circulair, demontabel en zeer duurzaam in gebruik.